Μακιγιάζ για μεγαλύτερα μάτια: Έξυπνα tips για να το πετύχετε

Μακιγιάζ για μεγαλύτερα μάτια: Έξυπνα tips για να το πετύχετε

Το μακιγιάζ για εντυπωσιακότερα και μεγαλύτερα μάτια ενδιαφέρει τις περισσότερες γυναίκες. Συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε tips ομορφιάς για το πετύχετε!

Τόνισε τα φρύδια σου

Τα φρύδια είναι η κορνίζα των ματιών. Τα περιποιημένα καλοσχηματισμένα φρύδια δίνουν ένταση στο βλέμμα και κάνουν τα μάτια να φαίνονται μεγαλύτερα. Επένδυσε σε μια καλή σκιά ή ένα μολύβι φρυδιών στην απόχρωση που ταιριάζει τους τόνους της επιδερμίδας και των μαλλιών σου και δώσε την ανάλογη ένταση στο βλέμμα, αποφεύγοντας ωστόσο τις υπερβολές.

Τοποθέτησε κονσίλερ

Το κονσίλερ βοηθά να καλύψουμε τις λεπτές ρυτίδες κάτω από τα μάτια καθώς και τις δυσχρωμίες και τους μαύρους κύκλους. Προτιμήστε ένα κονσίλερ ένα τόνο πιο ανοιχτό από τόνο της επιδερμίδας σας. Με αυτό τον τρόπο η περιοχή κάτω από τα μάτια θα φωτιστεί και θα φαίνεται  ξεκούραστη.

Τοποθέτησε σκούρες σκιές

Το μακιγιάζ για μεγαλύτερα μάτια επιβάλλει οι σκούρες σκιές  να εφαρμόζονται στο κόκκαλο του ματιού. Με αυτό τον τρόπο δημιουργούν βάθος στο μάτι δίνοντας  την ψευδαίσθηση ότι το μάτι είναι μεγαλύτερο.

makigiaz-gia-megalytera-matia-myspa1

Μακιγιάζ για μεγαλύτερα μάτια

Εφάρμοσε νουντ ανοιχτόχρωμες σκιές

Στο κινητό βλέφαρο προτιμήστε να απλώσετε ουδέτερες αποχρώσεις σε απαλούς τόνους του μπεζ και του ροζ. Με αυτό το τον τρόπο τα μάτια σας θα γίνουν πιο φωτεινά και λαμπερά δημιουργώντας ένα φυσικό όμορφο αποτέλεσμα στο μακιγιάζ σας.

Φώτισε την εσωτερική γωνία των ματιών

Διάλεξε ανοιχτόχρωμες σκιές και τοποθέτησε τες στην εσωτερική γωνία των ματιών σας. Με αυτό τον τρόπο τα μάτια θα δίνουν την εντύπωση ότι έχουν μεγαλύτερο μήκος.

Εφάρμοσε eyeliner

Η χρήση του eyeliner δυσκολεύει τις περισσότερες γυναίκες. Για να το εφαρμόσεις σωστά ξεκίνα να απλώνεις μια λεπτή γραμμή από την εσωτερική γωνία του ματιού. Η λεπτή γραμμή του eyeliner θα κάνει τα μάτια σας να δείχνουν μεγαλύτερα ενώ μια πιο παχιά γραμμή θα έχει το αντίθετο αποτέλεσμα.

Χρησιμοποίησε ψαλίδι και μάσκαρα

Με ένα ψαλίδι γύρισε τις βλεφαρίδες σου ώστε να δώσεις σχήμα και στη συνέχεια εφάρμοσε αρκετή ποσότητα μαύρης  μάσκαρα. Αν δεν είσαι φαν της μαύρης μάσκαρα προτίμησε τότε μια σκούρα καφέ μάσκαρα.

Σας περιμένουμε στους χώρους μας!

Για ραντεβού στο My Spa Ηρακλείου καλέστε στο 210 2712534

Για ραντεβού στο My Spa Αργυρούπολης καλέστε στο 210 9633559