Χτενίσματα Για Παραλία 2019: Τοπ Τάσεις

Χτενίσματα Για Παραλία 2019: Τοπ Τάσεις

Το καλοκαίρι βρίσκεται προ των πυλών και οι πρώτες εξορμήσεις στις παραλίες έχουν ήδη ξεκινήσει.  Για το λόγο αυτό σας προτείνουμε τις τοπ τάσεις στα χτενίσματα για παραλία για το 2019 για να μαγνητίσετε όλα βλέμματα.

Κυματιστά Μαλλιά

Κυματιστά Μαλλιά

Για να φτιάξεις τα μαλλιά σου κυματιστά απέφυγε τη θερμότητα και το σίδερο μαλλιών. Για ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα μπορείς φτιάξεις πολλές πλεξούδες σε νωπά μαλλιά. Όταν τα λύσεις το αποτέλεσμα θα σε εντυπωσιάσει

 Πλεξούδα

Πλεξούδα

Αν θες να είσαι ανέμελη χωρίς να σε ενοχλούν τα μαλλιά σου προτίμησε να τα πλέξεις μια γαλλική πλεξούδα. Η  πλεξούδα θα δώσει μια πιο κοριτσίστικη διάθεση στην εμφάνιση σου.

Μαντίλι στα μαλλιά

mantili sta mallia

Μαντίλι στα μαλλιά

Αν σου αρέσουν τα αξεσουάρ μπορείς να επιλέξεις  χρωματιστά μαντίλια για μια πιο boho εμφάνιση. Μπορείς να αυτοσχεδιάσεις και το τοποθετήσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

Επιμελώς ατημέλητος κότσος στην κορυφή του κεφαλιού

Κότσος

Αν δεν θες να βρέξεις τα μαλλιά και να τα προστατέψεις από τον ήλιο σου προτείνουμε να μαζέψεις τα μαλλιά σου και να δημιουργήσεις ένα χαλαρό κότσο. All time classic επιλογή για κάθε επιλογή.

Κοτσίδα

Κοτσίδα

Η κοτσίδα αποτελεί την αγαπημένη  και εύκολη επιλογή των περισσότερων γυναικών. Επέλεξε να κάνεις χωρίστρα στο πλάι και αφού μαζέψεις τα μαλλιά με λαστιχάκι πάρε μια τούφα και τύλιξε την γύρω από τη βάση της αλογοουράς .

Λεπτές  πλεξούδες

Λεπτές πλεξούδες

Φτιάξε λεπτές ή πιο χοντρές πλεξούδες  τις οποίες μπορείς είτε να πιάσεις ψηλά με λαστιχάκι είτε  να τις αφήσεις κάτω ανέμελα.

Kοτσίδα Ψαροκόκκαλο

χτενίσματα για παραλία τοπ τασεις

Κοτσίδα Ψαροκόκκαλο

Η κοτσίδα ψαροκόκκαλο  αποτελεί την πιο ξεχωριστή επιλογή που μπορείς να κάνεις το καλοκαίρι τόσο στην παραλία όσο και στις βραδινές εξορμήσεις και τις βόλτες στο νησί. Το χτένισμα αυτό αποτελεί μια απο τις πιο τοπ τάσεις για   χτενίσματα για παραλία για το  2019!

Στόλισε τα μαλλιά σου με λουλούδια

Λουλούδια στα Μαλλιά

Τέλος  στα χτενίσματα για παραλία 2019 μια από τις  τοπ τάσεις είναι  τα αξεσουάρ. Εμείς σου προτείνουμε όποιο χτένισμα κι αν  επιλέξεις  να το συνδυάσεις με μεγάλα, χρωματιστά, εντυπωσιακά λουλούδια. Τα λουλούδια θα δώσουν μια φρέσκια ρομαντική διάθεση στην εμφάνισή σου.