Αντιμετώπιση Κυτταρίτιδας: Τα Καλύτερα Tips

Αντιμετώπιση Κυτταρίτιδας: Τα Καλύτερα Tips

To καλοκαίρι έφτασε! Η ενοχλητική όψη όμως  φλοιού πορτοκαλιού, κοινώς κυτταρίτιδα, δεν λέει να φύγει με τίποτα, με αποτέλεσμα να επιδρά αρνητικά στην αυτοπεποίθηση και στην αυτοεκτίμηση των γυναικών.  Για το λόγο αυτό συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε τα καλύτερα Tips για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας.

Αλλάξτε τις διατροφικές συνήθειες

Αλλάξτε τις διατροφικές συνήθειες

Η διατροφή αποτελεί τον σημαντικότερο παράγοντα για να αρχίσει να μειώνεται η όψη φλοιού πορτοκαλιού. Εντάξτε στη διατροφή σας πολλά φρούτα ,λαχανικά και φυτικές ίνες. Πιείτε αρκετό νερό, οι ειδικοί συνιστούν τουλάχιστον δυο λίτρα νερό την ημέρα. Το νερό θα  συμβάλλει στην απαλλαγή των τοξινών από τα κύτταρα σας.

Ασκηθείτε

Ασκηθείτε

Η άσκηση αποτελεί τον καλύτερο σύμμαχο για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Επιλέξετε αερόβια άσκηση, περπάτημα, ποδήλατο ή και κολύμπι. Όποια άσκηση κι αν επιλέξετε αφιερώστε τουλάχιστον 20 λεπτά.

Απολέπιση

Aπολέπιση

Ένα άλλο tip για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας είναι και  η απολέπιση σώματος .Η απολέπιση βοηθά  στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων από το δέρμα κάνοντας το να δείχνει πιο λείο και λαμπερό. Στο εμπόριο υπάρχουν πολλές επιλογές σε  scrub σώματος που μπορείτε να προμηθευτείτε. Εμείς σας προτείνουμε να φτιάξετε το δικό σας, το μόνο που θα χρειαστείτε, είναι καστανή ζάχαρη και λάδι καρύδας. Δοκιμάστε το και θα μας θυμηθείτε!

Λεμφικό μασάζ

Λεμφικό Μασάζ

Το λεμφικό μασάζ αποτελεί μια από τις πιο διαδεδομένες και αποτελεσματικές μεθόδους για την εξάλειψη της αντιαισθητικής όψης φλοιού πορτοκαλιού. Πρόκειται για μια τεχνική μάλαξης που στόχο έχει τη διέγερση του λεμφικού συστήματος.   Η θεραπεία θα  φέρει θεαματικά αποτελέσματα στη μείωση της κυτταρίτιδας και θα επαναφέρει το δέρμα στη φυσιολογική του κατάσταση. Για άμεσα αποτελέσματα  το ιδανικό είναι 2 με 3 συνεδρίες  την εβδομάδα .Στο ΜySpa  θα βρείτε τους καλύτερος θεραπευτές λεμφικού μασάζ για να σας  βοηθήσουν στον αγώνα σας κατά  τις κυτταρίτιδας. Κλείστε τώρα ραντεβού!  

Κοιμηθείτε σωστά

Κοιμηθείτε σωστά

Όσο περίεργο κι αν ακούγεται ο ύπνος είναι ένας παράγοντας σύμμαχος κατά της κυτταρίτιδας. Κοιμηθείτε τουλάχιστον 7 με 8 ώρες, καθώς  θα βοηθήσετε στην καλή κυκλοφορία του αίματος, η οποία είναι σημαντική για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

Σας περιμένουμε στους χώρους μας!

Για ραντεβού στο My Spa Ηρακλείου καλέστε στο 210 2712534

Για ραντεβού στο My Spa Αργυρούπολης καλέστε στο 210 9633559